top of page
bgImage

KB RESTAURANGEN​

PERNZELLS KÖK

Skicka en recension

Namn*

E-postadress*

Titel eller yrke

Företag

Recension*

Kundrecensioner

2020-10-04 födelsedagsfest i Sonnarp

Tack bästa Anders med personal för den fantastiskt fina maten du levererade till oss. Min födelsedag blev en riktig hit med allt vad det innebär. Varm mat god mat och vällagat- vad mer kan man begära man blir glad och framförallt nöjd. STORT TACK från hjärtat.

Margareta von Wildenradt.

Vi hade vår bröllopsfest sommaren 2015 och blev så oerhört nöjda! Vi skulle boka dem igen alla dagar i veckan! Maten var så himla god. Vi hade en del önskemål om menyn och Anders var väldigt hjälpsam att hitta en meny som passa oss perfekt. På själva dagen var allt väldigt proffesionellt gjort och det kändes som en väldigt fin bjudning där man själv var hedersgästerna. Vi kände oss väldigt speciella och ompysslade. Servicen under hela processen var väldigt bra! Vi är som sagt var väldigt nöjda. 5 tummar av 5 möjliga! 

                                                                                  Sandra och Dennis


Bröllop Vallens säteri 2021-07-24

Hjärtligt tack till Anders och Linda  med personal, som förgyllde vårt bröllop på Vallens säteri i Våxtorp den 24 Juli 2021, med fantastiska läckerheter i form av mingelmat, förrätt och varmrätt av högsta kvalitet.

Enastående service från första stund där våra önskemål uppfylldes till fullo.

Vi rekommenderar varmt Pernzells kök till alla festligheter stora som små

            Nathalie och Martin


Vi hade pernzells kök som anordna vårt bröllop och är så fantastiskt nöjda med allt! Från första möte planering och utförande. Man får det precis som man vill ha det! En riktig klippa som hjälpt oss göra vår bröllopsdag och middag till en minnesvärd dag. TACK!

Freddy      Sandberg Chanette Sandberg Åstorp.

Trädgårdsfest med tält och grillning i Skälderviken

Vi anlitade Pernzells kök för en 60-års fest för ca 80 personer.

Utsökt mat, fantastisk service och ett mycket trevligt hanterande av samtliga gäster! På menyn var grillad oxfilé med färska primörer samt olika läckra förrätter.

Vill man vara säker på ett lyckat arrangemang med mat och service, så rekommenderar jag varmast Pernzells kök och deras personal.

Per Dahlström Skälderviken management konsult.

Tack Anders med personal som anordnade vårt bröllop 2013!

Vi blev runt 80 personer i en fin festlokal i Åstorp som vi hyrde. Pernzells ni är guld värda allt blev så perfekt! Från första mötet till nattamaden fick vi ett proffsigt intryck i service och bemötande.

Problem och svårigheter är inte svårt med Pernzells allt går att lösa. Personalen är jättetrevliga och uppmärksamma. På menyn stod Svensk tapastallrik med älgcarpaccio och gubbröra.

Huvudrätten var en somrig grillbuffé som avslutades med ett urval av läckra desserter. Allt var såå gott TACK!!!

Anna och Hannes Nordqvist Ängelholm.

bottom of page